Chip Tuning Finland Yritysesittely

Chip Tuning Finland on vuonna 2010 perustettu moottorioptimointeihin erikoistunut yritys. Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ohjelmointeja kaikille ajoneuvoluokille. On ajoneuvosi moottori sitten ns. vapaasti hengittävä tai varustettu turboahtimella. Ohjelmoinnit suoritamme aidoilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla työkaluilla, joilla pystymme ohjelmoimaan jopa ns. "tuning lukitut" MD1/MG1 moottoriohjainlaitteet. Kaikki ohjelmamme kirjoitetaan ajoneuvokohtaisesti. Pystymme tarjoamaan ohjelmia erilaisille kokoonpanoille. Tarjoamme laajimmat moottorin optimointipalvelut.

Optimointipalvelujen lisäksi tarjoamme asennettuna esimerkiksi virityspaketteja, viritysosia, jarrusarjoja ja alustasarjoja. Oli projektisi pieni tai suuri, voimme toteuttaa sen ammattitaidolla ja laadukkaasti yhteistyökumppaniemme kanssa.

Näiden edellä mainittujen asioiden lisäksi meidät erottaa muista optimointi yrityksistä se, että me emme tee tätä vain työksemme. Tämä on meille intohimo ja haluamme tarjota asiakkaillemme ainoastaan parasta optimointipalvelua.